دسته‌بندی: جشنواره ملی هنری همام, خبر

سخن بزرگان

أطْرِقُوا أهالیکُمْ فى کُلِّ لَیْلَةِ جُمْعَة بِشَیْء مِنَ الْفاکِهَةِ، کَیْ یَفْرَحُوا بِالْجُمْعَةِ.
در هر شب جمعه همراه با مقدارى میوه ـ یا شیرینى، … ـ بر اهل منزل و خانواده خود وارد شوید تا موجب شادمانى آن‌ها در جمعه گردد.

— امام علی (ع)

جشنواره ملی همام با هدف ایجاد رقابت سازنده بین توانیابان هنرمند کشور و معرفی معلولان هنرمند به جامعه هنری و عموم مردم برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی مؤسسه خیریه متوسلین به امام رضا(ع) اولین جشنواره هنری همام دو سال پیش با هدف ایجاد انگیزه و رقابت عادلانه بین هنرمندان دارای معلولیت جسمی ـ حرکتی به همت خیریه متوسلین به امام رضا(ع) برگزار و مورد استقبال جامعه توانیاب کشور قرار گرفت.
در دوره اول این جشنواره هزار و ۱۵۰ هنرمند توان¬یاب از کل کشور آثار خود را به دبیرخانه ارسال کردند که ۸۰۰ اثر برگزیده و پس از داوری، ۱۵۹ اثر طی یک هفته در فرهنگستان هنر به نمایش درآمد. این نمایش آثار امکان معرفی هنرمندان و فروش آثار آنها را نیز فراهم کرد.
امسال نیز قرار است دومین جشنواره هنری همام(جشنواره همام هر دو سال یکبار برگزار می‌شود) با تغییراتی در ساختار آن برگزار شود.
محمدرضا مشهدی، دبیر دومین دوره جشنواره همام، در خصوص این دوره از جشنواره با اعلام این مطلب که به زودی فراخوان جشنواره همام اعلام و بهمن‌ماه سال جاری نیز مراسم افتتاحیه جشنواره برگزار خواهد شد، گفت: اختتامیه جشنواره نیز اسفندماه برگزار می‌شود.
وی در خصوص رویکرد جشنواره دوم همام، گفت: دومین جشنواره با رویکرد توانمندسازی معلولان برگزار می‌شود. در این دوره تلاش برای برقراری ارتباط قوی‌تر با توانیابان و هنرمندان معلول است و ما به سراغ برگزیدگان و شرکت‌کنندگان دوره‌ قبل و هنرمندان معلول در سراسر کشور می‌رویم.
مشهدی افزود: تلاش داریم مردم از نزدیک نحوه زندگی و تولید آثار هنری توسط معلولان را ببینند. این اقدام زمینه آشنایی بیشتر جامعه و خیران با مسائل و مشکلات معلولان هنرمند را فراهم می‌کند.
وی یکی از بخش‌های مهم جشنواره همام امسال را حضور تشکل‌های دانشجویی، انجمن‌ها و سازمان‌های مردم نهاد فعال در حوزه معلولان بیان و اعلام کرد: مجموعه‌‌های دانشگاهی نیز امسال در کنار برگزارکنندگان جشنواره خواهند بود تا فرایند علمی‌تری به برگزاری جشنواره ببخشیم.
مشهدی از حضور مجموعه‌‌های آکادمیک و حرفه‌ای هنری در جشنواره همام امسال نیز خبر داد و گفت: ورک‌شاپ‌ها و کارگاه‌های آموزشی زیادی برای جشنواره پیش‌بینی شده است؛ البته با این تفاوت که این کارگاه‌های آموزشی ویژه معلولان نیست و در آن همه گروه‌های علاقه‌مند به آموزش‌های هنری می‌توانند حضور داشته باشند.
وی این کار را ایجاد زمینه برای برقراری ارتباط بین توانیابان و سایر هنرجویان دانست و گفت: با این کار هنرمندان معلول با سایر هنرمندان ارتباط گرفته و امکان تشکیل گروه‌های هنری متشکل از معلولان هنرمند و سایر هنرمندان و همکاری آنها با هم ایجاد می‌شود.
دبیر دومین جشنواره همام از تمام افرادی که در حوزه معلولان فعالیت کرده‌اند، به ویژ‌ه دانشجویان و اساتیدی که کار علمی در حوزه توانیابان انجام داده‌اند، دعوت به همکاری کرد و گفت: پژوهش‌های علمی در برگزاری هر چه موفق‌تر و مؤثر جشنواره همام به ما کمک می‌کند. برای مثال یکی از دانشجویان رشته روانشناسی در خصوص دلایل عدم موفقیت معلولان پژوهش علمی انجام داده بود که نتایج این تحقیق به ما در رفع مشکلات معلولان و هموار کردن مسیر موفقیت آنها کمک می‌کند.
وی تصریح کرد: از آنجایی که به دنبال انجام کار ماندگار با بیشترین تأثیرگذاری در زندگی توانیابان هستیم، ارتباطمان را با معلولان هنرمند همچنان ادامه خواهیم داد تا به نتایج عملی در رفع مشکلات معلولان و موفقیت بیشتر آنها برسیم و آثار هنری را به مرحله بازاریابی و فروش برسانیم.
مشهدی در پایان اعلام کرد: دبیرخانه دائمی جشنواره همام به نشانی خیابان ولیعصر، بالاتر از بیمارستان دی، نرسیده به میدان ونک، خیابان نیلو، پلاک ۱ از همه علاقه‌مندان و فعالان عرصه معلولان برای همراهی با جشنواره همام دعوت به عمل می آورد.

خبر جدیدتر
وفات حضرت معصومه (س)
خبر قدیمی‌تر
برگزاری نمایشگاه طرح هبه هم‌نمک / اهدای لوازم منزل به نیازمندان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست